Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Natječaj Agencije za strukovno obrazovanje - ˝Uključivanje učenika s teškoćama u obrazovanje za zapošljavanje˝

Agencija za strukovno obrazovanje, Odjel za financiranje i ugovaranje IPA programa (AVET DEFCO), objavio je natječaj za podnošenje projektnih prijedloga za jačanje obrazovnih postignuća srednjoškolskih učenika s teškoćama u Hrvatskoj sukladno njihovim potrebama i njihovoj sveobuhvatnoj perspektivi na tržištu rada/sveobuhvatnoj socijalnoj integraciji uz financijsku potporu Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007 -2009 za Hrvatsku u okviru Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA). Tekst natječaja za navedenu shemu bespovratnih sredstava (ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava) pod naslovom ˝Uključivanje učenika s teškoćama u obrazovanje za zapošljavanje˝ možete pronaći na ovoj internetskoj stranici Agencije za strukovno obrazovanje. Rok za podnošenje prijava je 4. prosinca 2009. u 15 sati.

Slijedom objavljenog natječaja AVET DEFCO će održavati dvodnevne regionalne informativne radionice na kojima će se pružiti sve relevantne informacije vezane uz natječaj, te će se za potencijalne prijavitelje provesti cjelodnevni trening na temu pravilnoga popunjavanja obrasca za prijavu, logičke matrice i budžeta.
Prva informativna radionica za gore navedeni natječaj biti održana 21. i 22. rujna 2009. u 10:00 sati u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Donje Svetice 38, Zagreb. Svoje sudjelovanje na radionici molimo potvrdite najkasnije do 14. rujna 2009. godine putem e-maila Voditeljici projekta za ovu grant-shemu gđi Ireni Rožić Qeta na irena.rozic.qeta@aso.hr.
Informacija o sljedećoj informativnoj radionici biti će objavljena na internetskim stranicama Agencije za strukovno obrazovanje.
 
Također, u nastavku možete preuzeti letak sa sažetim informacijama o tri sheme bespovratnih sredstava iz sektora obrazovanja u okviru IV. komponente IPA programa, od kojih je jedna i gore spomenuta „Uključivanje učenika s teškoćama u obrazovanje za zapošljavanje“.
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors