Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Natječaj u okviru PROGRESS programa – borba protiv diskriminacije i promocija jednakosti

Europska komisija raspisala je natječaj za projekte i programe vezane za borbu protiv diskriminacije i promociju jednakosti u okviru svog programa PROGRESS, čija je misija ojačati napore institucija Europske unije u nastojanju za jačanjem društvene kohezije. Ukupna sredstva, koja se dodjeljuju ovim natječajem iznose 6.006.280,00 €, a aktivnosti koje će se financirati uključuju treninge i javne rasprave o pitanjima vezanim uz borbu protiv diskriminacije; prijenos znanja i dobrih praksi u promociji jednakosti te aktivnosti koje se nastavljaju na aktivnosti započete od strane država u sklopu Europske godine jednakih mogćnosti za sve (2007.).

Na natječaj se mogu javiti organizacije civilnoga društva, ali i javne institucije država članica i država kandidatkinja za članstvo u EU, kao i država članica EFTA-e. Rok za prijavu je 25.05.2009., a detalje potražite ovdje.
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors