Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU raspisala je poziv za dostavu projektnih prijedloga za aktivnosti koje će dodatno osnažiti kapacitete i uključenost organizacija za civilno društvo u aktivnoj suradnji s javnim institucijama u području odgovornog upravljanja javnim dobrima i prirodnim resursima. Natječaj će se financirati iz programa pretpristupne pomoći IPA 2012 - Nacionalni program za Hrvatsku u okviru programa IPA - komponenta: “Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija” za 2012. godinu.

Rok za dostavu projektnih prijedloga je 27. lipnja 2014., a sve informacije pronađite ovdje.

Ured Vlade RH za udruge u cjelokupnom procesu upravljanja projektnim ciklusom djeluje kao korisnička institucija pretpristupnih sredstava, u svojstvu Jedinice za provedbu projekata za sektor civilnoga društva. Kao i za dosad objavljene natječaje za udruge i ostale organizacije civilnog društva, Ured Vlade RH za udruge pratit će kvalitetu provedbe odobrenih projekata u uskoj suradnji sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje, uz pružanje tehničke podrške organizacijama nositeljima projekata.

 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors