Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Poziv na natječaj za Program za cjeloživotno učenje za 2013. godinu

Europska komisija objavila je poziv na natječaj za Program za cjeloživotno učenje za 2013. godinu. Program omogućuje učenicima, studentima, nastavnicima, nenastavnom osoblju, stručnjacima u strukovnom obrazovanju, kao i svim zaposlenim i nezaposlenim osobama koje žele usavršavati svoja znanja i sposobnosti - sudjelovanje u poticajnim iskustvima učenja.
Program također potpomaže razvoj sustava obrazovanja i osposobljavanja u Europi uz aktivnosti koje uključuju međunarodnu suradnju u vidu razmjena, studijskih posjeta te umrežavanja.
Natječaj je otvoren za sudjelovanje svim institucijama iz Hrvatske u suradnji s međunarodnim partnerima. Za Hrvatsku je za projekte međunarodne suradnje u okviru Programa za cjeloživotno učenje u 2013. planirano oko 63,8 milijuna kuna.
 

Poziv na natječaj i pripadajuća dokumentacija dostupni su na mrežnim stranicama Agencije za mobilnost i programe EU (http://www.mobilnost.hr/). 

 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors