Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


COMBIS d.o.o. - Natječaj za dodjelu donacija i sponzorstva ''Pouzdan oslonac''

Sukladno smjernicama društveno odgovornog poslovanja, Combis – tvrtka za usluge integracija informatičkih tehnologija iz Dubrovnika, raspisala je Natječaj za dodjelu donacija i sponzorstva pod nazivom "Pouzdan oslonac".

Natječaj je otvoren za organizacije, udruge, klubove, društva i pojedince radi realizacije projekata koji će doprinijeti poboljšanju kvalitete života uže i šire društvene zajednice u Hrvatskoj s naglaskom na potrebe mladih i projekte humanitarnog karaktera.
 
Napominjemo da će prilikom odabira prednost imati projekti s fokusom na potrebe mladih, kao što su obrazovanje i edukativni razvoj djece i mladih te integracija djece i mladih s posebnim potrebama kroz sportske i druge aktivnosti. Combis posebno podržava i humanitarne organizacije koje putem obrazovanja i informiranja javnosti pridonose dobrobiti društva, kao i organizacije koje potiču borbu za jednakost, a protive se diskriminaciji u svim segmentima.

Rok za dostavu projektnih prijedloga je 1. listopada 2009., a zaprimaju se elektronskim putem ili poštom. O rezultatima natječaja sudionici će biti obaviješteni izravno, odnosno putem COMBIS-ovih Internet stranica, najkasnije do 31. listopada 2009.

Više na www.combis.hr.

 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors