Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Volksbank d.d. objavio natječaj za dodjelu donacija u 2008. godini

Volksbank d.d. u 2008. odlučio je financijski poduprijeti projekte, odnosno, aktivnosti iz područja obrazovanja, umjetnosti, kulture i sporta te socijalne projekte. Najvažniji kriteriji za odabir su kvaliteta projekta te izravna ili neizravna dobrobit za društvo. Sudionici natječaja mogu prijaviti samo jedan projekt, te za njega trebaju dostaviti Prijavu za natječaj i Opis projekta. Projekt mora biti jasno opisan, ispisan na računalu i to na najviše 10 stranica teksta formata A4. U Opisu također mora biti naznačen i obrazložen novčani iznos potreban za provedbu projekta. Prijave i Opis projekta uzet će se u obzir ako su poslani najkasnije do 30 rujna 2008., odnosno, na dan završetka natječaja.

Prijave na natječaj primaju se isključivo poštom na adresu: Volksbank d.d. (natječaj za donacije), Varšavska 9, 10000 Zagreb. Više o natječaju i njegovim uvjetima vidjeti na stranicama Volksbank d.d. (pod Novosti - Natječaj za donacije).
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors