Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


9. natječaj Hrvatskog Telekoma "Zajedno smo jači"

Hrvatski Telekom raspisao je natječaj "Zajedno smo jači".
 
Fond donacija za 2014. godinu iznosi 495.000 kuna, a namijenjen je udrugama i ustanovama koje ostvaruju inicijative važne za lokalne zajednice. Natječaj ima tri kategorije, a u svakoj se dodjeljuje ukupan iznos od 165.000 kuna, po 75, 55 i 35 tisuća kuna za prva tri rangirana projekta. 

Kategorije ovogodišnjeg natječaja su:
  • Tehnologija i komunikacija – uključuje  projekte koji se odnose na primjenu  suvremenih tehnologija  u životu i radu
  • Edukacija i digitalizacija– odnosi se na projekte koji pridonose unapređenju kvalitete života te omogućavaju inkluziju i jednake mogućnosti za sve
  • Okoliš i napredak – odnosi se na ekološke projekte koji pridonose zaštiti okoliša.
 
Sve zainteresirane udruge i ustanove svoje projekte mogu prijaviti do zaključno nedjelje, 5. listopada 2014. godine. Natječaj se provodi u tri selekcijska kruga. 
U prvom krugu Stručno povjerenstvo odabire  inicijalnih 36 projekata koje potom ocjenjuju svi zaposleni u HT-u. Nakon što zaposlenici  u drugom krugu glasanjem odaberu 18 favorita, oni će javnosti biti predstavljeni na službenoj internetskoj stranici projekta www.zajednosmojaci.hr i na Facebook stranici. U trećem krugu će svi korisnici interneta i Facebooka od 20. listopada do 9. studenog 2014. imati priliku svojim glasovima podržati najbolje projekte. Rezultati natječaja bit će objavljeni u srijedu, 12. studenog.
 
Za više informacija posjetite:
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors