Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Javno nadmetanje za ostvarivanje financijske potpore Croatia osiguranja d.d.

Croatia osiguranje d.d. objavilo je javno nadmetanje za ostvarivanje financijske potpore iz područja humanitarnog djelovanja, kulture i obrazovanja. Za spomenuta tri programska područja potpora se dodjeljuje u ukupnom iznosu od 1.050.000,00 kn. Pri odabiru projekata vodit će se računa o njihovoj originalnosti, kvaliteti, kao i o doprinosu u ostvarenju ciljeva za promicanje općeprihvaćenih društvenih vrijednosti, potreba zajednice i postizanja održivog razvoja u svim navedenim kategorijama.

Natječajnu dokumentaciju potrebno je dostaviti do 15.05.2011., na adresu: Croatia osiguranje d.d., Miramarska 22, Zagreb, Služba za marketing, s naznakom „za dodjelu financijske potpore“. Potrebno je obavezno navesti izabrano programsko područje od tri navedena u natječaju te priložiti dokumente sukladno Pravilniku za javno nadmetanje za ostvarivanje financijske potpore. Nepotpune prijave ili one koje nisu dostavljene u roku neće se razmatrati.
 
Detalje natječaja i potrebnu dokumentaciju za prijavu pronađite na mrežnim stranicama Croatia osiguranja.
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors