Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Zaklada „Kajo Dadić“ objavila natječaj za građanske inicijative

Na osnovi potpisanog Sporazuma o partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva i Odluke Upravnog odbora Zaklade "Kajo Dadić" od 09. rujna 2009. godine, Zaklada "Kajo Dadić" 1. listopada 2009. godine raspisala je Natječaj za prijavu za ostvarivanje financijske potpore za građanske inicijative u okviru raspoloživih sredstava Nacionalne zaklade za decentralizirani program dodijele financijske potpore organizacijama civilnog društva u 2009. godini.

Programsko područje natječaja je „NAŠ DOPRINOS ZAJEDNICI“ – građanske inicijative, a na natječaj se mogu javiti udruge, zaklade, ustanove (vrtići, škole, knjižnice i dr.) i mjesni odbori registrirani u RH, i to na podučju Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i/ili Dubrovačko-neretvanske županije. Svaka organizacija na ovaj natječaj ima pravo poslati samo jednu prijavu. Rok za prijavu je 31. listopada 2009., a natječajnu dokumentaciju i sam tekst natječaja potražite ovdje.
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors