Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Natječaji za dodjelu nagrada Nacionalne zaklade u 2009.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva objavila je dva natječaja za dodjelu nagrada:

Sudionička demokracija - kojim se pozivaju jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave u Republici Hrvatskoj za predstavljanje primjera dobre prakse u području razvoja sudioničke demokracije i suradnje s građanima i organizacijama civilnoga društva.
Napominjemo da se na natječaj ne mogu prijaviti jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje su dobile nagradu „Zajedno za bolje“ u 2008.

Natječaj je otvoren do 25. rujna 2009., a nagrade će biti uručene 24. studenoga 2009., a dodatne informacije dostupne su na stranicama Nacionalne zaklade.

Razvoj volonterstva - kojim se pozivaju osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj za prijavu volonterskih i inovativnih modela razvoja volonterstva za dodjelu nagrade „Škola – prijatelj zajednice“ odnosi se na dodjelu nagrada osnovnim i srednjim školama za volonterske inicijative i inovativne modele razvoja volonterstva.
 
Natječaj je otvoren do 25. rujna 2009., a nagrade će biti uručene 24. studenoga 2009. u Zagrebu, a biti će dodijeljeno najviše 5 nagrada. Više: http://zaklada.civilnodrustvo.hr
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors