Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Nacionalna zaklada objavila Poziv za iskaz interesa "Prostori (su)djelovanja"

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva sukladno Planu dodjele sredstava Nacionalne zaklade i Kalendaru objave natječaja, poziva za iskaz interesa za suradnju i pozivnih natječaja za razvojnu suradnju u 2014. godini objavila je Poziv za iskaz interesa za uspostavu Razvojne suradnje u području Pilot-programa "Prostori (su)djelovanja" kojim se pozivaju svi gradovi u Republici Hrvatskoj koji žele sudjelovati u procesu savjetovanja, zajedničkog rada s organizacijama civilnoga društva i građanima na utvrđivanju prostora u gradu koji mogu biti preuređeni u buduće društvene (društveno-kulturne) centre da prijave svoj interes za uključivanje u Razvojnu suradnju s Nacionalnom zakladom.

 
Na Poziv za iskaz interesa za uspostavljanje Razvojne suradnje mogu se prijaviti isključivo gradovi u Republici Hrvatskoj koji do 9. lipnja 2014. godine dostave propisanu dokumentaciju za iskaz interesa te kroz podršku Nacionalne zaklade osiguraju pripremu osnovnog procesa i dokumentacije koja će biti potrebna za dostavu na natječaje kojim će se financirati društveni (društveno-kulturni) centri iz strukturnih fondova EU.

Više informacija i obrasci za prijavu: http://zaklada.civilnodrustvo.hr
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors