Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Natječaj Zaklade Anna Lindh - "DAWRAK - Exchange"

Zaklada Anna Lindh objavila je natječaj u sklpu „DAWRAK – Exchange“ usmjeren organizacijama civilnog društva i novinarima  za financijsku potporu članicama i članovima organizacija i novinarima za učenje kroz putovanja područjem Mediterana.

DAWRAK je pionirski program u Euromediteranskoj regiji koji omogućava razmjenu iskustava među zemaljama u arapskom dijelu Mediterana sličnih društvenoekonomskih prilika.

Cilj natječaja je članicama i članovima organizacija civilnog društva i novinarima omogućiti putovanje u partnersku organizaciju u drugoj mediteranskoj zemlji radi aktivnog učenja putem razmjene iskustava i znanja. Na taj način će 50 predstavnika organizacija civilnog društva i 10 novinara imati priliku sudjelovati na treningu na temu „Novinari u različitim kulturama“ čiji sponzor je g Andre Azoulay, predsjednik Zaklade Anna Lindh.
 
Rok za dostavljanje prijedloga je 18. listopada 2013. putem sljedeće internetske stranice: www.dawrak.org .

Više o natječaju dostupno je ovdje.

 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors