Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Natječaji Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva – Fond gradova i općina (za male projekte u zajednici) i Filantropski fond

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva objavila je dva natječaja za organizacije civilnog društva u sklopu sljedeća dva fonda:

1. Fond gradova i općina -  „Mali projekti za bolje sutra“  - temeljem potpisanog Sporazuma o suradnji sa Gradovima i Općinama: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Gračišće, Kanfanar, Marčana, Svetvinčenat, Sv. Petar u Šumi, Vrsar, Tinjan, Rovinj, Poreč, Motovun i Ližnjan natječaj za prijavu projekata u svrhu ostvarenja financijske potpore u sklopu „Mali projekti za bolje sutra“ – mali projekti u zajednici.  
Natječaj je otvoren za organizacije civilnog društva sa sjedištem u navedenim gradovima i općinama, a najboljim projektima dodjeljivat će se potpore u maksimalnom iznosu od 10.000,00 kn.
Rok za dostavljanje prijedloga projekata je 2. studenoga 2011.
Detaljnije informacije o ovom natječaju te natječajnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.
 
2. Natječaj u sklopu Filantropskog fonda „Prijatelji Istre“, na osnovi Sporazuma o partnerstvu potpisanom sa Bina Istrom i Bouygues T.P., podružnica u Hrvatskoj raspisuje se za područja:
- filantropija
- volonterstvo i
- partnerstvo i umrežavanje te je otvoren za organizacije civilnog društva sa sjedištem u Istarskoj županiji, a najveći iznos potpore je 30.000,00 kn.
Rok za dostavljanje prijedloga projekata je do 2. studenoga 2011.
Više informacija o ovom natječaju te natječajna dokumentacija dostupne su ovdje.
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors