Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Natječaj Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti za klubove mladih

Ministarstvo obitelji, branitelji i međugeneracijske solidarnosti objavilo je 12. svibnja 2009. Poziv za prijavu prijedloga projekata koji se odnose na rad klubova za mlade za dodjelu financijske potpore u 2009.

Natječaj je otvoren za udruge koje svojim radom pridonose socijalnom osnaživanju mladih. Navedene udruge, registrirane u Republici Hrvatskoj, mogu u okviru ovog natječaja prijaviti projektne prijedloge klubova za mlade na lokalnoj razini, koji se odnose na njihov rad i vođenje.
 
Financijska potpora odnosi se na razdoblje od osam mjeseci, a moguće je prijaviti jedan projekt za koji se može odobriti najviše 90.000,00 kuna. Financijska potpora uključuje slijedeće stavke:
-    neizravni troškovi (do 20% zatraženih sredstava)
-    izravni troškovi za provedbu aktivnosti u okviru projekata (do 60% zatraženih sredstavs),
-    izravni troškovi za klub i voditelja kluba (do 20% zatraženih sredstava).
 
 
Rok za dostavljanje projektnih prijedloga je 30 dana od dana objave natječaja (12. lipnja 2009.), a detaljne informacije, kao i obrasci za prijavu, dostupni su na internetskim stranicama Ministarstva.

 

 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors