Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Objavljen natječaj za udruge iz Domovinskog rata

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti raspisalo je 19. srpnja 2008. Natječaj za prijavu programa i projekata udruga iz Domovinskog rata koje se bave problemima i zadovoljavanjem potreba hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata radi ostvarivanja financijske potpore iz dijela prihoda od igara na sreću u 2008. godini. Prijave na ovaj Natječaj mogu podnijeti isključivo udruge iz Domovinskog rata državne razine koje se bave problemima i potrebama hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata.

Rok za prijavu programa/projekata je 30 dana od dana objave Natječaja. Udruge koje se natječu za financijsku potporu dužne su isključivo poštanskim putem dostaviti potrebnu dokumentaciju na adresu: Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Povjerenstvo za ocjenu programa udruga iz Domovinskog rata, s naznakom „prijava programa“, Zagreb, Trg hrvatskih velika 6. Udruge uz izvornik prilažu i tri kopije natječajne dokumentacije. Obrasci za prijavu, kao i detalji oko natječaja, dostupni su na web stranici Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti www.mobms.hr i u Ministarstvu, svakog radnog dana dok traje rok za prijavu programa/projekata na ovaj Natječaj.  

 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors