Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Poziv za iskazivanje interesa Ministarstva poljoprivrede – projekti koji će se financirati u 2014. iz EU fondova

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja objavilo je Poziv za iskaz interesa za prijavu projekata koji će se financirati u 2014.g. iz jednog od EU fondova za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.

Cilj ovog Poziva je prikupljanje projektnih prijedloga na osnovu kojih će Ministarstvo poljoprivrede programirati daljnje mjere i natječaje za korištenje EU fondova za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj u 2014.g., ali i u periodu od 2014. do 2020.

Zainteresirani (fizičke i pravne osobe u sustavu PDV-a, poljoprivredne zadruge, lokalne akcijske grupe, jedinice lokalne i regionalne samouprave) se mogu prijaviti na način popunjavanja obrasca za prijavu idejnog projekta u sektoru poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja. Ujedno napominjemo da je moguće prijaviti projekte koji su sukladni sadašnjim IPARD procedurama i objavljenim pravilnicima za provedbu IPARD programa (u svim mjerama), ali i projekte koji nisu u skladu sa IPARD procedurama.

Više informacija te obrazac za prijavu možete pronaći ovdje.

Poziv je otvoren od 01.07. do 01.09.2013.
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors