Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Natječaj Ministarstva kulture iz područja zaštite prirode

Ministarstvo kulture objavilo je natječaj za prijavu projekata nevladinih organizacija iz područja zaštite prirode u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2011. godinu, na poziciji Ministarstva.

Natječaj je usmjeren nevladinim udrugama za prijavu projekata koji se odnose na promidžbu i informiranje javnosti o važnosti očuvanja nacionalne ekološke mreže, odnosno potencijalnih NATURA 2000 područja, uz napomenu da projekti trebaju biti kratkoročni, manje opsežni, s ograničavajućim brojem korisnika. Trajanje projekta može biti maksimalno godinu dana od dana početka provedbe. Financijska sredstva koja će biti odobrena u sklopu ovog natječaja su u iznosu od najmanje 10.000,00 do najviše 50.000,00 kuna po projektu.
 
Rok za prijavu projekata je 30 dana od dana objave natječaja na stranicama Ministarstva (18.2.2011.), odnosno 20. ožujka 2011.

Više o ovom natječaju na internetskim stranicama Ministarstva kulture.
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors