Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Natječaj MOBMS za prijavu projekata udruga usmjerenih obitelji

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti  objavilo je poziv za prijavu projekata udruga usmjerenih obitelji u Republici Hrvatskoj za financijsku potporu u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2010. godinu na poziciji Ministarstva.

Natječaj je otvoren za prijavu projekata koji donose nove ideje, modele razvoja i/ili načine rješavanja postojećih problema, uz napomenu da je vremensko trajanje ograničeno do 31. prosinca 2010. godine. Mogu se prijaviti najviše dva projekta, a visina financijske potpore je najviše 25.000,00 kuna po projektu, što u slučaju dva odobrena projekta može biti najviše 50.000,00 kuna.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga za 30 dana od dana objave u Vjesniku, odnosno do 4. lipnja 2010. Prijave je potrebno dostaviti poštom na propisanim obrascima dostupnim na stranicama Ministarstva gdje se nalazi i cjelovit tekst natječaja.
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors