Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Info dani o natječajima za potpore iz sredstava državnog proračuna i dijela prihoda od igara na sreću za 2010. godinu

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima financijskih potpora – organizira Info dane o natječajima za potpore projektima i programima organizacija civilnog društva iz sredstava državnog proračuna i dijela prihoda od igara na sreću za 2010. godinu.

 
Info dani održat će se 25. i 26. veljače 2010. u Velikoj dvorani Centra za stručno osposobljavanje i usavršavanje, u sklopu Ministarstva uprave, Maksimirska 63 (ulaz iz ulice Pavla Markovca).
 
 
Cilj ovih Info dana je da se zainteresiranim udrugama predstave natječaji koje će ministarstva, vladini uredi i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisivati u 2010. godini za financiranje programa i projekata udruga i to prema područjima (temama) financiranja. Program i prijavni obrazac Info dana možete preuzeti u nastavku. Program je podložan manjim promjenama u redoslijedu izlaganja pa sudionike molimo da, prije dolaska, svakako provjere web stranice Ureda za udruge kako bi bili sigurni da su upoznati sa zadnjom verzijom Programa.
 
 
 
 
 
 
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors