Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Partnerske konzultacije vezane za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva uputilo je poziv na partnerske konzultacije vezane za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala, koje će se održati 13. srpnja 2009., s početkom u 10 sati u Kino dvorani zgrade Ministarstva (ulaz s bočne strane). Predložen je sljedeći Dnevni red:

1.)    Predstavljanje aktivnosti vezanih za dodjelu bespovratnih sredstava – IPA 2007-2009
2.)    Prijedlozi budućih aktivnosti – IPA 2010-2011
3.)    Konzultacije vezane za korištenje sredstava Europskog socijalnog fonda u sklopu provedbe Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala (2012-2013)
 
U nastavku možete preuzeti i Sažetak prioriteta i ključnih područja djelovanja Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala, koji će se provoditi u okviru Europskog socijalnog fonda po ulasku Republike Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije. Svoje komentare na Sažetak možete slati do početka partnerskih konzultacija. Rok za prijavu sudjelovanja na partnerskim konzultacijama je 10. srpnja, a možete se prijaviti na e-mail adresu:
 
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors