Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Kongres „Organizacije civilnog društva nude izazov tijelima javne vlasti“, 16.-18. travnja 2009., Ljubljana

Međunarodni Europski pokret i Europski pokret Slovenija u suradnji s Europskom komisijom i gradom Ljubljana, te uz podršku Narodne skupštine Slovenije i Vlade Republike Slovenije organiziraju Kongres o ulozi organizacija civilnog društva (OCD) u integracijskom procesu u državama kandidatkinjama i državama potencijalnim kandidatkinjama za članstvo u EU pod nazivom „Organizacije civilnog društva nude izazov tijelima javne vlasti“. Cilj kongresa je razvoj „Povelje političkih izazova organizacija civilnog društva“ s preporukama koje se odnose na javne vlasti u državama pristupnicama EU o tome kako jačati civilno društvo u regiji.

Osim plenarnih sjednica, Kongres će ponuditi i niz paralelnih radionica, koje će obratiti više pažnje na tri konferencije o civilnom društvu koje su održane tijekom 2008. godine u Bruxellesu, Ljubljani i Zadru. Program događanja, sadržaj navedenih radionica, kao i druge popratne materijale možete preuzeti u nastavku, a sve ostale informacije potražite ovdje.
 
 
 
 
 
 
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors