Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Informativni dan o programu Mladi na djelu

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u suradnji s Europskom komisijom (DG EAC) i uz potporu Delegacije Europske komisije organiziraju Informativni dan o Programu Mladi na djelu, koji će se održati 29. siječnja 2009. u prostorijama Delegacije Europske komisije, Trg žrtava fašizma 6, u Zagrebu s početkom u 10:00 sati.

Program Mladi na djelu je najveći program Europske komisije namijenjen mladima, organizacijama mladih te svima uključenim u rad s mladima, a usmjeren je na pružanje financijske potpore projektima razmjene mladih, volonterske službe, osposobljavanja i umrežavanja u području rada s mladima te razvijanje novih partnerstva u Europi.

Cilj organiziranja Informativnog dana je predstavljanje samog Programa uz sudjelovanje posebnih gostiju, predstavnika Europske komisije, g Giorgia Guazzguli Marinia te gđe Marzia Conti.

Prijaviti se možete do 25. siječnja 2008. , a Program i Prijavnica dostupni su ovdje.
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors