Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Forum za traženje partnera u sklopu IPA Prekograničnog programa Hrvatska-Bosna i Hercegovina, 21. siječnja 2009., Neum

Zajedničko tehničko tajništvo (ZTT) IPA Prekograničnog programa Hrvatska-Bosna i Hercegovina u siječnju i veljači organizira info-dane pod nazivom Forum za traženje partnera, između potencijalnih prijavitelja na nadolazeći natječaj, iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Cilj ovakvog info dana jest da se potencijalnim partnerima iz BiH i Hrvatske omogući uspostavljanje izravnog kontakta i otpočinjanje pregovora u vezi s partnerstvom u pripremi i implementaciji projekata.

Ovim putem, pozivaju se zainteresirane organizacije civilnoga društva da prijave svoje sudjelovanje na prvom ovakvom info-danu, koji će se 21. siječnja 2009. održati u Neumu. Molimo da sudjelovanje Vaše organizacije/institucije potvrdite na adresu elektronske pošte bihcbc@dei.gov.ba ili na faks broj +387(0)33 703 198 najkasnije do petka, 16. siječnja 2009., te da istim putem obavijestite i o imenu osobe koja će predstavljati Vašu organizaciju/instituciju. Zbog logističkih razloga jednu instituciju/organizaciju predstavljat će samo jedna osoba.
 
 
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors