Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Seminar "Otvorena vrata Europskog socijalnog fonda" - Split, 18. 3. 2015

S ciljem informiranja što je moguće više potencijalnih korisnika bespovratnih sredstava Europske unije i šire javnosti o mogućnostima koje se pružaju kroz Europski socijalni fond, u sklopu provedbe projekta "Priprema projekata i podrška ESF korisnicima" koji provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, organiziraju se seminari "Otvorena vrata Europskog socijalnog fonda".

U srijedu, 18. ožujka 2015. godine održat će se seminar u Splitu, u Hotelu Radisson Blu Resort, Put Trstenika 19, s početkom u 09:00 sati.

Tijekom seminara "Otvorena vrata Europskog socijalnog fonda" bit će predstavljen Operativni program "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014.-2020., kao i projekti koji predstavljaju primjere najbolje prakse iz zemalja članica Europske unije. Ovo događanje bit će prilika na kojoj će sudionici moći saznati više o ključnim područjima koje će Europski socijalni fond pokrivati te postaviti pitanja predstavnicima institucija koje sačinjavaju operativnu strukturu odgovornu za provedbu Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014.-2020. 

Više informacija o seminaru i prijavi možete naći ovdje.

 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors