Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Dani otvorenih vrata udruga 2015.

Dani otvorenih vrata udruga održat će se od 28. do 30. svibnja 2015.

Udruge širom Hrvatske otvorit će od 28. do 30. svibnja svoja vrata građanima kako bi im približili svoje programe i aktivnosti.


U 2015. godini koja se širom Europe obilježava kao Europska godina razvoja, Dani otvorenih vrata udruga prilika su da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.
Na Danima otvorenih vrata građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade.

Program Dana otvorenih vrata udruga 2015., te aktivnosti udruga širom Hrvatske bit će dostupan na www.daniudruga.hr/

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2015., Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske predstavit će mobilnu aplikaciju „UdrugeInfo“ koja za cilj ima povećati vidljivost udruga u lokalnoj zajednici, te osnažiti sudjelovanje građana u aktivnostima koje udruge provode.

Sve udruge zainteresirane za sudjelovanje na Danima otvorenih vrata udruga 2015., obrazac za prijavu zajedno sa svim informacijama mogu pronaći na internetskoj stranici www.daniudruga.hr/.

Pratite nas i na Facebook stranici www.facebook.com/DaniUdruga

 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors