Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Konferencija "EU za mlade", 12. prosinca 2014, Hotel Panorama, Zagreb

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pozivaju Vas na konferenciju „EU za mlade“, koja će se održati 12. prosinca 2014. godine, s početkom u 10 sati (registracija u 9.30 sati) u Hotelu Panorama u Zagrebu (Trg Krešimira Ćosića 9).

Konferenciju će otvoriti potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU, prof. dr. sc. Branko Grčić, ministar rada i mirovinskoga sustava, prof. dr. sc. Mirando Mrsić, zamjenik ministra poduzetništva i obrta, Dražen Pros te voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, Branko Baričević.
 
Cilj konferencije je informirati studente, mlade nezaposlene osobe i mlade poduzetnike o njihovim mogućnostima iz EU fondova,  kroz tri tematske panel rasprave:
 
  • Mogućnosti obrazovanja, stažiranja i volontiranja iz EU fondova
  • Mogućnosti za zapošljavanje iz EU fondova
  • Mogućnosti za mlade poduzetnike iz EU fondova

  
Prijava za sudjelovanje na konferenciji obavlja se isključivo putem prijavnog obrasca:
 
Prijavni obrazac 
 
Prijave će se zaprimati do utorka, 9. prosinca 2014. godine. Potvrde o sudjelovanju primit ćete putem e-maila u srijedu, 10. prosinca 2014. godine.


Ovdje možete pogledati: Program konferencije "EU za mlade"

 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors