Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Predstavljanje programa Europa za građane 2014.-2020. u Pazinu

Grad Pazin i LAG Središnja Istra uz potporu Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge organiziraju radionicu na kojoj će biti predstavljena nova struktura programa Europa za građane za programsko razdoblje 2014. – 2020. Osim pojašnjavanja pozadine i ciljeva Programa, detaljno će se objasniti i proces prijave te predstaviti noviteti u prijavnom obrascu. U nastavku radionice, predstavit će se i primjeri dobre prakse, odnosno projekti koje su proveli korisnici iz Istarske županije u sklopu ovog Programa u razdoblju 2007. – 2013.

 
Program Europa za građane 2014. – 2020. usmjeren je na promicanje aktivnog europskog građanstva s ciljem jačanja građanske participacije u Europskoj uniji i izravnog utjecanja na njene strategije i politike, a namijenjen je jedinicama lokalne i područne samouprave, organizacijama civilnoga društva i neprofitnim organizacijama, poput obrazovnih, kulturnih i istraživačkih institucija.
 
Radionica će se održati u utorak, 8. srpnja, od 9.30 do 13 sati, u Društvenom centru Veli Jože, u Pazinu.
 
Program radionice možete pronaći ovdje.
 
Pozivamo predstavnike organizacija civilnoga društva, neprofitnih organizacija (škola, vrtića, muzeja, knjižnica) te lokalne samouprave koje djeluju na području LAG-a Središnja Istra da nam se pridruže i saznaju korisne informacije o financiranju projekata iz ovog Programa.
 
Molimo Vas da svoje sudjelovanje prijavite do petka, 4. srpnja 2014. godine na adrese e-pošte ured@lag-sredisnjaistra.hr  i Anton.Finderle@pazin.hr
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors