Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Info dani o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU za 2014. godinu

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave - davateljima bespovratnih sredstava, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU za 2014. godinu.
 
Info dani 2014. održat će se 5. i 6. veljače 2014. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, Zagreb, Donje Svetice 38.
 
Svrha je Info dana zainteresiranim udrugama/organizacijama civilnog društva predstaviti natječaje koji će se raspisivati u 2014., a program će biti pripremljen na temelju Godišnjeg plana natječaja  izrađenog sukladno zaključcima Međuresornog povjerenstva za koordinaciju politike financiranja projekata i programa udruga iz Državnog proračuna RH.
 
Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video streaming kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih izvan Zagreba.
 
Program i prijavni obrazac preuzmite u nastavku.
 

 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors