Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Informativne radionice za natječaje IPA 2010 za organizacije civilnoga društva

 

Nastavno na objavu natječaja za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava namijenjenih civilnom društvu  u okviru I. komponente IPA 2010, obavještavamo potencijalne podnositelje projektnih prijedloga da će se informativne radionice vezane uz spomenute natječaje održati:
  • 6. listopada 2011. u Zagrebu, SAFU, Velika dvorana, Ulica grada Vukovara 284C;
  • 21. rujna 2011. u Osijeku, prostorije Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Osijek, Europska avenija 13;
  • 23. rujna 2011. u Splitu, prostorije Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Split, Obala Ante Trumbića 4; i
  • 26. rujna 2011. u Rijeci, Gradska vijećnica grada Rijeke, Korzo 16.
(Radionica zakazana za 19. rujna 2011. u Informacijskom centru Europske unije, Trg žrtava fašizma 6 u Zagrebu je popunjena i prijave za taj termin se više ne primaju. Zbog velikog interesa osiguran je drugi termin za radionicu u Zagrebu, 6. listopada 2011., koja će se održati u prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje.)

Na radionicama će potencijalni podnositelji projektnih prijedloga dobiti informacije o samim natječajima i natječajnim postupcima. Sudjelovanje na radionici najavljuje se Uredu za udruge Vlade RH putem prijavnog obrasca koji možete preuzeti u nastavku, te Vas molimo da popunjene prijavnice pošaljete do najkasnije 24 sata prije održavanja radionice za koju se prijavljujete putem telefaksa 01 4599 811 ili na adresu elektronske pošte jelena.zvonaric@uzuvrh.hr. Za dodatne informacije vezano uz održavanje informativnih radionica obratite se Uredu za udruge Vlade RH putem telefona +385 1 4599 821 ili putem navedene elektronske pošte.

Prijavni obrazac

 

 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors