Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Savjetovanje iz područja financija i računovodstva, planiranja i izvještavanja te poreznog sustava za organizacije civilnoga društva, 15. veljače 2011., Zagreb

Zbog potrebe usuglašavanja zakonodavstva u Republici Hrvatskoj sa zakonodavstvom EU u svim područjima, tako i u području financija, računovodstva i poreza, prepoznata je potreba da se i organizacije civilnoga društva informiraju o novostima u području financija i računovodstva te planiranja i izvještavanja, kao i o novinama u poreznom sustavu. Iz tih razloga, Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Savjet za razvoj civilnoga društva u utorak, 15. veljače 2011. zajednički organiziraju Savjetovanje iz područja financija i računovodstva, planiranja i izvještavanja te poreznog sustava za organizacije civilnoga društva.

Savjetovanje će se održati u Velikoj dvorani Hrvatske zajednice tehničke kulture, Dalmatinska 12 u Zagrebu, a namijenjeno je prvenstveno predstavnicima organizacija civilnoga društva koji se u svojoj organizaciji bave poslovima financija, računovodstva, planiranja i izvještavanja te poreznim sustavom.
 
Obrazac za prijavu sudionika se popunjava i šalje za svakog sudionika zasebno. Molimo da prijavu pošaljete isključivo na adresu elektroničke pošte: marica.grofelnik@uzuvrh.hr, zaključno do 14. veljače 2011. godine u 10 sati. Zbog ograničenih kapaciteta dvorane, prednost će imati oni koji se ranije prijave.

 

Program savjetovanja

 

 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors