Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Međunarodna konferencija „Transparentnošću i otvorenim upravljanjem protiv korupcije“, 18. veljače 2011., Hotel Westin, Zagreb

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s Ministarstvom pravosuđa, Transparency International Hrvatska i Regionalnim programom vladavine prava za jugoistočnu Europu njemačke Zaklade Konrad Adenauer, organizira međunarodnu konferenciju pod nazivom Transparentnošću i otvorenim upravljanjem protiv korupcije, koja će se održati u petak, 18. veljače 2011., u hotelu Westin u Zagrebu.

Ciljevi su konferencije predstaviti široj javnosti dosadašnja postignuća i poduzete mjere u području jačanja transparentnosti i otvorenosti u radu tijela javne vlasti u Hrvatskoj, upoznati se s relevantnim europskim iskustvima i praksom, te otvoriti raspravu o mogućoj suradnji svih društvenih aktera u ovome području od velikog značaja za uspjeh antikorupcijske politike u Republici Hrvatskoj.
 
Na konferenciji se očekuje sudjelovanje više od stotinu sudionika, među kojima će biti visoki dužnosnici niza međunarodnih organizacija, državnih tijela, veleposlanstava zemalja Europske unije u Republici Hrvatskoj, čelnici županija i gradova te predstavnici akademske zajednice, organizacija civilnoga društva i medija.  
 
U nastavku možete preuzeti Registracijski obrazac te Nacrt programa. Napominjemo da je broj mjesta ograničen i da se prijave primaju do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do ponedjeljka 14. veljače u 12 sati. Svi prijavljeni biti će obaviješteni o statusu njihove prijave u utorak, 15. veljače 2011.
 
 
 
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors