Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Trening u organizaciji TACSO ureda u Hrvatskoj - "Strateški razvoj organizacija civilnog društva - Uvod u vođenje i upravljanje - alati i praksa"

TACSO ured u Hrvatskoj objavljuje poziv na trening “Strateški razvoj organizacija civilnog društva – Uvod u vođenje i upravljanje – alati i praksa”. Trening će se održati u Splitu, u dva modula. Prvi modul, u trajanju od jednog dana, održat će se 27. listopada 2010., a drugi, u trajanju od tri dana, tijekom proljeća 2011. Zainteresirani predstavnici i predstavnice organizacija civilnog društva trebaju ispuniti prijavni obrazac  i poslati ga na e–mail adresu prijava.hr@tacso.org do 10. listopada 2010 (16 sati).

Prijave se primaju isključivo na navedenu e-mail adresu s naznakom u naslovu “Prijava za sudjelovanje u treningu “Strateški razvoj organizacija civilnog društva”.
Svi prijavljeni bit će obaviješteni o primitku na trening najkasnije do 20. listopada 2010. godine.
Troškove treninga (osim putnih troškova i smještaja)  snose udruge Autonomni centar - ACT i Split zdravi grad te TACSO ured u Hrvatskoj.
 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors