Home Government Office for Cooperation with NGOs The Council for the Development of Civil Society Publications Documents EU Programmes Contact English Croatian


Regionalne info radionice vezane uz natječaje IPA 2009 za sektor civilnoga društva: Gospić, Zagreb, Split i Osijek, 13. – 21. srpnja 2010.

Slijedom objave natječaja za dodjelu sredstava bespovratne pomoći za projekte koji imaju doprinijeti jačanju uloge organizacija civilnog društva kao važnih dionika na lokalnoj razini u području pružanja socijalnih usluga kroz provedbu programa pružanja inovativnih socijalnih usluga u područjima od posebne državne skrbi u Republici Hrvatskoj, te natječaja koji je usmjeren na osnaživanje kapaciteta organizacija civilnog društva i njihovih partnerskih organizacija za preuzimanje aktivne uloge u javnom zagovaranju, nadgledanju i korektivnoj ulozi u odnosu na javni sektor u područjima demokratizacije i ljudskih prava, a koje je raspisala Središnja agencija za financiranje i ugovaranje, Ured za udruge Vlade RH u suradnji s TACSO projektom organizira održavanja regionalnih informativnih radionica, i to prema sljedećem rasporedu: 

  • Gospić, 13. srpnja 2010., KIC - Kulturno informativni centar, Budačka 12
  • Zagreb, 14. srpnja 2010., EU Info Centar, Trg žrtava fašizma 6
  • Split, 19. srpnja 2010., Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Split, Ante Trumbića 4
  • Osijek, 21. srpnja 2010., Hotel Osijek, Šamačka 4
Rok za prijavu na radionice u Gospiću i Zagrebu je 7. srpnja, a na radionice u Splitu i Osijeku 15. srpnja 2010. Prijavni obrazac za sudjelovanje na radionicama preuzmite ovdje. Molimo da prijavu pošaljete na broj telefaksa: 01/4599-811 ili putem ove elektronske pošte.

 

 
 
Public administration bodies
National foundation
Croatian companies’ donations
EU Tenders
Other donors