Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

IPA prekogranični program Hrvatska-Bosna i Hercegovina 2007.-2013. – Poziv na dostavu projektnih prijedloga

Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Republike Hrvatske i Delegacija Europske komisije u Bosni i Hercegovini u suradnji s Direkcijom za europske integracije Bosne i Hercegovine objavili su poziv za prikupljanje ponuda za bespovratna sredstva unutar IPA prekograničnog programa Hrvatska-Bosna i Hercegovina 2007.-2013. Ciljevi poziva su poticanje prekogranične suradnje i partnerstva te poticanje razvoja zajedničkih prekograničnih aktivnosti na revitaliziranja gospodarstva, zaštite prirode i okoliša i unapređenja socijalne povezanosti na programskom području.  

Indikativan ukupni iznos natječaja iznosi 3.600.000,00 € te je ravnomjerno raspodijeljen na obje zemlje. Krajnji rok za prijavu je 16.10.2009., a smjernice za prijavitelje te prijavne obrasce možete potražiti ovdje. Poziv će detaljnije biti predstavljen i na Informativnim danima, a datum i mjesta (za obje zemlje) održavanja Info-dana objavit će se naknadno na web stranicama Programa.

 

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori