Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Erasmus+ , Ključna aktivnost 3: Potpora reformi politike - Inicijative za inovacije u području politike - Eksperimentiranje na području politike u sektoru školskog obrazovanja (EACEA 30/2014)

U sklopu Ključne aktivnosti 3 unutar programa Erasmus+ objavljen je natječaj „Potpora reformi politike – Inicijative za inovacije u području politike – Eksperimentiranje na području politike u sektoru školskog obrazovanja.

Prihvatljivi prijavitelji su tijela državne uprave osim Vlade i ministarstava, mala i srednja poduzeća, udruge, instituti i fakulteti.
 
Svrha ovog poziva je potaknuti relevantna tijela javne vlasti da podnesu prijedloge za ispitivanje ideja inovativne politike i reforme u području regrutiranja, odabiranja i uvođenja novih učitelja koji se ovoj profesiji pridružuju alternativnim načinima.
 
Ukupna raspoloživa bespovratna sredstva u sklopu ovog poziva su 5.000.000 eura, a najveći mogući iznos po projektu je 2.500.000 eura, dok je stopa sufinanciranja 75%.
 
Rok za podnošenje prijava je 20. ožujka 2015.
 
Više o ovom natječaju možete pronaći ovdje.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori