Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaj Ministarstva socijalne politike i mladih u sklopu OP „Razvoj ljudskih potencijala 2007. – 2013., financiran iz ESF-a ''Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju''

Ministarstvo socijalne politike i mladih objavilo je natječaj za program dodjele bespovratnih sredstava u okviru Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.“, unutar operacije 2.1.8., financiran iz Europskog socijalnog fonda „Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju“.
 
Natječaj je otvoren za neprofitne organizacije, organizacije civilnog društva, visoke škole, zadruge, jedinice lokalne i regionalne (područne) samouprave, lokalne/regionalne javne institucije, male i srednje poduzetnike.
 
Ovim programom dodjele bespovratnih sredstava financirat će se projekti koji će pridonositi lakšem ulasku na tržište rada i povećanje zapošljivosti skupina koje se nalaze u nepovoljnom položaju na tržištu rada.
 
Rok za dostavu prijava je 6. ožujka 2015. (rok je radi izmjena natječajne dokumentacije pomaknut sa 19. veljače na 6. ožujka)
 

Više o natječaju ovdje.

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori