Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaj HZZ u sklopu IPA IV Razvoj ljudskih potencijala – Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Odjel za financiranje i ugovaranje IPA programa (AVETAE DEFCO), objavila je natječaj za podnošenje projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava  ˝ Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba“  Europeaid/131871/M/ACT/HR, u sklopu 4. komponente IPA programa – Razvoj ljudskih potencijala.

Projektom se namjerava promovirati održivo zapošljavanje dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba podupirući njihov pristup tržištu rada u Republici Hrvatskoj.

U sklopu ovog natječaja planirane su i Informativne radionice za potencijalne prijavitelje, a informacije o rasporedu održavanja i lokacija biti će objavljene u roku od 14 dana od objave.

Rok za dostavljanje projektnih prijedloga je 7. studenoga 2011.

Detaljnije informacije o natječaju kao i natječajnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori