Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Holcim - Natječaj za sponzorstvo 2010. na temu borbe protiv korupcije

Holcim u Hrvatskoj objavio je natječaj za sponzorstvo za 2010.

Holcim u Hrvatskoj dio je Holcim Grupe, jednog od vodećih svjetskih dobavljača cementa, agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), betona i usluga vezanih uz gradnju. Jedan od poslovnih ciljeva je održivi razvoj i doprinos poboljšanju kvalitete života u zajednicama u kojima radimo i živimo.

Ove godine tema za sponzorstva je isključivo: Borba protiv korupcije. Projekti o temi borbe protiv korupcije ne moraju biti vezani isključivo za lokalne zajednice u kojima Holcim posluje. Za odabir projekata važna je njihova održivost. Projekti moraju ostvarivati trajne vrijednosti na jačanju društvene stabilnosti i/ili brige o okolišu. Sponzorstva se dodjeljuju prema Načelu sponzoriranja (posebno pročitati Dodatak 2 Načela sponzoriranja).
 
Kao i prošle godine, od ukupno 750 tisuća kuna koliko Holcim godišnje izdvaja za razna sponzorstva, za ovaj natječaj osigurano je 350 tisuća kuna.
 
Prijave za projekt potrebno je slati do 2. travnja 2010. ispunjene na Predlošku za prijavu, koji se može pronaći ovdje ili zatražiti kod gospodina Morena Bartolića na broj 098 334 133. Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 22. travnja 2010. na www.holcim.hr.
 
Svi projekti koji budu izabrani za sponzorstvo sudjelovat će na 'Sajmu dobrih ideja'. S tom inicijativom Holcim Hrvatska je započeo 2003. godine s ciljem međusobne razmjene ideja i umrežavanje između udruga i škola čime se nastoji doprinijeti razvoju institucija civilnog društva u Hrvatskoj kao značajnog čimbenika na putu k održivom razvoju.
 
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori