Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

RBA raspisala natječaj "Žuta minuta"

Raiffeisenbank Austria d.d. raspisala je jesenski dio natječaja za dodjelu donacija pod nazivom „Žuta minuta“. Sudionici Natječaja mogu biti udruge, klubovi, trgovačka društva i slične institucije s pravnom osobnošću i sjedištem u Hrvatskoj, a kojima je potrebna financijska pomoć. Također, sudionici moraju biti registrirani (prema datumu na Rješenju o registraciji) najkasnije do 30. rujna 2007. godine.
 
Natječaj se raspisuje za projekte namijenjene djeci i mladima u sljedećim kategorijama: obrazovanje, sport, kultura, ekologija te djeca i mladi s posebnim potrebama. Ukupan iznos planiran za natječaj iznosi 750.000,00 kuna, a maksimalni zatraženi iznos po projektu ne smije prelaziti iznos od 75.000 kuna bruto. Sudionik može prijaviti samo jedan projekt u samo jednoj kategoriji uz napomenu da dobitnici donacija u proljetnom dijelu ovog natječaja nemaju pravo sudjelovanja u jesenskom dijelu. Natječaj je otvoren do 15. listopada 2008., a detaljnija pravila natječaja i obrasce za prijavu potražite ovdje.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori