Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

9. natječaj Hrvatskog Telekoma "Zajedno smo jači"

Hrvatski Telekom raspisao je natječaj "Zajedno smo jači".
 
Fond donacija za 2014. godinu iznosi 495.000 kuna, a namijenjen je udrugama i ustanovama koje ostvaruju inicijative važne za lokalne zajednice. Natječaj ima tri kategorije, a u svakoj se dodjeljuje ukupan iznos od 165.000 kuna, po 75, 55 i 35 tisuća kuna za prva tri rangirana projekta. 

Kategorije ovogodišnjeg natječaja su:
  • Tehnologija i komunikacija – uključuje  projekte koji se odnose na primjenu  suvremenih tehnologija  u životu i radu
  • Edukacija i digitalizacija– odnosi se na projekte koji pridonose unapređenju kvalitete života te omogućavaju inkluziju i jednake mogućnosti za sve
  • Okoliš i napredak – odnosi se na ekološke projekte koji pridonose zaštiti okoliša.
 
Sve zainteresirane udruge i ustanove svoje projekte mogu prijaviti do zaključno nedjelje, 5. listopada 2014. godine. Natječaj se provodi u tri selekcijska kruga. 
U prvom krugu Stručno povjerenstvo odabire  inicijalnih 36 projekata koje potom ocjenjuju svi zaposleni u HT-u. Nakon što zaposlenici  u drugom krugu glasanjem odaberu 18 favorita, oni će javnosti biti predstavljeni na službenoj internetskoj stranici projekta www.zajednosmojaci.hr i na Facebook stranici. U trećem krugu će svi korisnici interneta i Facebooka od 20. listopada do 9. studenog 2014. imati priliku svojim glasovima podržati najbolje projekte. Rezultati natječaja bit će objavljeni u srijedu, 12. studenog.
 
Za više informacija posjetite:
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori