Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

INA objavila natječaj za donacije i sponzorstva u 2008.

INA objavila natječaj za donacije i sponzorstva u 2008.

INA d.d. objavila je natječaj za donacije i za sponzorstva u 2008. godini. Rok za dostavu prijava je 24. prosinca 2007., a rezultati natječaja bit će objavljeni u prvom tromjesečju 2008. godine.

Donacije se odnose na projekte s područja: 1.Djeca i mladi, 2.Humanitarni projekti, 3.Kultura i umjetnost, 4.Zdravlje, 5.Ekologija, 6.Obrazovanje i znanost. Kriteriji prema kojima će se odlučivati o dodjeli sredstava su kvaliteta te originalnost i posebnost projekta, nacionalna (regionalna) pokrivenost, visoki stupanj korisnosti za društvenu zajednicu te mogućnost početka ili realizacije dijela ili cijelog projekta tijekom 2008. godine.

Sponzorstva će se realizirati na području sporta, kulture, obrazovanja i znanstvenog rada, ekoloških te ostalih projekata po procjeni stručnih službi. Kriteriji za odabir korisnika sredstava su visoki stupanj korisnosti za tvrtku INA d.d. (za unapređenje imidža i poslovanja tvrtke), zatim mogućnosti i iskoristivost projekta za promicanje proizvoda i usluga INE d.d., utjecaj projekata na područja od posebnog interesa za INU d.d. i širu društvenu zajednicu, kvaliteta te originalnost i posebnost projekta, nacionalna (regionalna) pokrivenost te mogućnost početka ili realizacije dijela ili cijelog projekta tijekom 2008. godine. Za svaku navedenu kategoriju odabir će obaviti komisija sastavljena od djelatnika INE d.d.

Sva pravila i uvjete za podnošenje zahtjeva za dobivanje sredstava možete naći na www.ina.hr, a sve prijave primaju se isključivo poštom na adresu: INA d.d., Sektor korporativnih komunikacija, Av. V. Holjevca 10, 10 000 Zagreb, s naznakom ''Natječaj za donacije'', odnosno ''Poziv za sponzorstva''.

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori