Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Javno nadmetanje za ostvarivanje financijske potpore Croatia osiguranja d.d.

Croatia osiguranje d.d. objavilo je javno nadmetanje za ostvarivanje financijske potpore iz područja humanitarnog djelovanja, kulture i obrazovanja. Za spomenuta tri programska područja potpora se dodjeljuje u ukupnom iznosu od 1.050.000,00 kn. Pri odabiru projekata vodit će se računa o njihovoj originalnosti, kvaliteti, kao i o doprinosu u ostvarenju ciljeva za promicanje općeprihvaćenih društvenih vrijednosti, potreba zajednice i postizanja održivog razvoja u svim navedenim kategorijama.

Natječajnu dokumentaciju potrebno je dostaviti do 15.05.2011., na adresu: Croatia osiguranje d.d., Miramarska 22, Zagreb, Služba za marketing, s naznakom „za dodjelu financijske potpore“. Potrebno je obavezno navesti izabrano programsko područje od tri navedena u natječaju te priložiti dokumente sukladno Pravilniku za javno nadmetanje za ostvarivanje financijske potpore. Nepotpune prijave ili one koje nisu dostavljene u roku neće se razmatrati.
 
Detalje natječaja i potrebnu dokumentaciju za prijavu pronađite na mrežnim stranicama Croatia osiguranja.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori