Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaj Zaklade Adris za dodjelu sredstava u 2010. (Objavljeno 29. travnja 2010.)

ZAKLADA ADRIS sukladno Zakonu o zakladama i fundacijama (Narodne novine br. 36/96 i 64/01), članku 4. i 9. Statuta Zaklade Adris, članku 2. i 14. Pravilnika o uvjetima, načinu i postupku dodjele sredstava za ostvarivanje svrhe Zaklade Adris te Odluke Zakladne uprave od 24. veljače 2010. godine objavila je natječaj u okviru sljedećih programa Zaklade:

Znanje i otkrića, program potpore učenicima i studentima, mladim znanstvenicima te inovatorima
Stvaralaštvo, program potpore umjetničkom stvaralaštvu
Ekologija i baština, program potpore projektima koji pridonose zaštiti i očuvanju hrvatske izvornosti
Dobrota, program potpore humanitarnim projektima i pomaganju djece bez roditelja
 Projekt "Zaklada Adris daruje vam svjetlost", operacije očiju u Poliklinici "Svjetlost"

Natječaj je otvoren za pojedince (fizičke osobe) i institucije (pravne osobe) koje udovoljavaju uvjetima natječaja, osim trgovačkih društava (d.o.o. i d.d.) i obrta.
 
Prijave na natječaj primaju se u roku od 30 dana od dana objave, odnosno do 29.5.2010., a podnose se putem službenih upitnika Zaklade.

Dodatne informacije o svim gore navedenim programima uključujući Upitnike za prijavu na natječaj, kao i propisane opće i posebne kriterije za odabir prijava možete pronaći na službenim stranicama Zaklade Adris.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori