Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaj NESst-a „Moja zajednica“ za razvoj društvenog poduzetništva u 2013. godini

 

NESsT, Zagrebačka banka i Zaklada UniCredit objavili su natječaj „Moja zajednica“ za razvoj društvenog poduzetništva u 2013. godini s ciljem pružanja pomoći u razvoju društvenih poduzeća u Hrvatskoj.
 
Natječaj je otvoren za sve zainteresirane koji žele pokrenuti ili proširiti aktivnosti društvenih poduzeća (uključuje i one koji već imaju poslovni plan ili funkcionalno društveno poduzeće). Na natječaj se mogu prijaviti organizacije civilnog društva te mala i srednja poduzeća. Rok za prijavu na natječaj je 26. lipnja 2013.
 
Za dodatne informacije o uvjetima poziva posjetite internetsku stranicu NESsT-a.
 

Natječaj je otvoren za sve zainteresirane koji žele pokrenuti ili proširiti aktivnosti društvenih poduzeća (uključuje i one koji već imaju poslovni plan ili funkcionalno društveno poduzeće). Na natječaj se mogu prijaviti organizacije civilnog društva te mala i srednja poduzeća.

Što je društveno poduzeće?
Za potrebe raspisivanja natječaja „Moja zajednica“, NESsT definira društveno poduzeće kao poslovnu djelatnost osnovanu za rješavanje kritičnih društvenih problema na financijski održiv način.

Za organizacije civilnog društva (OCD), društveno poduzeće može biti neograničen i održiv izvor prihoda jačajući dodatno njihovu misiju. Za male i srednje poduzetnike društveno poduzetništvo podrazumijeva dugoročni razvoj zajednice koji uključuje stvaranje društvene vrijednosti i poticanje razvoja poslovanja.

Tko je organizator?
Natječaj zajednički organiziraju NESsT, Zagrebačka banka i Zaklada UniCredit, koji podržavaju projekte vezane uz društveni i ekonomski razvoj zajednice. Projekt podupire Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.

Do kad se prijaviti?
Rok za prijavu na natječaj je 26. lipnja 2013.

- See more at: http://www.nesst.org/blog/2013/05/22/raspisan-natjecaj-moja-zajednica-za-razvoj-drustvenog-poduzetnistva-u-2013-godini/#sthash.OJ6iPTZc.dpuf

 

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori