Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Objavljeni pozivi za predfinanciranje i međufinanciranje u okviru Programa Europa Plus u 2015.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva objavila je Poziv za predfinanciranje i Poziv za međufinanciranje u okviru Programa Europa Plus u 2015. godini.

Cilj je obaju poziva omogućiti finacijsku stabilnost i plativost organizacija civilnoga društva i nesmetanu provedbu odobrenih projekata iz strukt urnih fondova Europske unije. Pozivi su kontinuirano otvoreni za prijavu do 27. listopada 2015. godine.

Pozivima za predfinanciranje i međufinanciranje Nacionalna zaklada će financirati ugovorene projekte organizacija civilnoga društva s pravnim statusom udruge i zaklade.
Predfinanciranje i međufinanciranje se može zatražiti za projekte za koje je potpisan ugovor s Europskom komisijom odnosno s nadležnom provedbenom agencijom/ugovornim tijelom, a koji su ugovoreni
a) tijekom 2014. godine i čije se aktivnosti
- većinskim dijelom provode tijekom 2015. godine
- provode najmanje tijekom 6 (šest) mjeseci u 2015. godini
b) tijekom 2015. godine.
 
Najviši iznos predfinanciranja i međufinanciranja je do Kn 300.000,00 u 2015. godini za jedan ugovoreni projekt udruge ili zaklade.
 

* Cjelokupna dokumentacija dostupna je na: http://zaklada.civilnodrustvo.hr/category/106/subcategory/340

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori