Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaji Nacionalne zaklade u 2010.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva objavila je dva natječaja za odobravanje financijskih potpora, dva natječaja za dodjelu godišnjih nagrada i tri poziva za iskaz interesa za inicijalnom suradnjom.

Natječaji su objavljeni u okviru područja Demokratizacije i razvoja civilnog društva i Institucionalne potpore, a rok za dostavljanje projektnih prijedloga je 20. rujna 2010. Dodatne informacije i cjelovit tekst natječaja nalaze se ovdje.

Pozivi za iskaz interesa raspisani su za neprofitne medijske projekte za poticanje demokratizacije i razvoja civilnog društva, projekte istraživanja razvoja civilnog društva i međunarodne suradnje i razvojne pomoći pod nazivom „Suradnjom do razvoja“. Rok za dostavljanje projektnih prijedloga je 20. rujna 2010., a detaljnije informacije dostupne su ovdje.

Nacionalna zaklada je i u 2010. raspisala natječaje za dodjelu nagrada i to:
„Škola – prijatelj zajednice“ za područje volonterstva i
„Zajedno za bolje“ za sudioničku demokraciju. Rok za prijavu je 1. listopada 2010., a ostale informacije možete pronaći ovdje.  
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori