Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaj Ministarstva kulture za 2010.

Ministarstvo kulture objavilo je Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2010. godinu kojim se podupiru djelatnosti u kulturi, akcije i manifestacije u kulturi od interesa za Republiku Hrvatsku. To podrazumijeva programe koji hrvatsku kulturu stavljaju u europski kontekst, promiču interkulturni dijalog, razvoj civilnog društva, koji su stručno utemeljeni, visoke razine kvalitete, ekonomični i profilirani u odnosu na osnovnu djelatnost organizatora te oni koji se odvijaju kontinuirano.

Ovaj Poziv otvoren je za prijavu programa samostalnim umjetnicima, umjetničkim organizacijama, ustanovama u kulturi, pravnim i fizičkim osobama koje obavljaju djelatnosti u kulturi na području Republike Hrvatske, kao i građanima i udrugama te jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave.
 
Prijave se podnose on-line uz popunjavanje odgovarajućih obrazaca dostupnih na internetskim stranicama Ministarstva kulture, gdje možete naći i ostale informacije o ovom natječaju.

Rok za podnošenje prijava je 20. srpnja 2009.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori