Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaj Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti za udruge branitelja iz Domovinskog rata

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti 30. siječnja 2009. je raspisalo natječaj za prijavu programa i projekata udruga iz Domovinskog rata radi odobravanja financijske potpore u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2009. Prijave na ovaj Natječaj mogu podnijeti isključivo udruge iz Domovinskog rata (stradalničke i braniteljske).

Prednost u financiranju imat će udruge koje razvijaju solidarnost i suradnju s drugim udrugama i ostalim partnerima, svojim projektom zadovoljavaju više potreba u zajednici, u svoj rad uključuju volontere, dokumentiraju sufinanciranje prijavljenog projekta od strane lokalne uprave ili samouprave . pismo namjere o sufinanciranju, preporuka, dokaz o dodjeli prostora na korištenje udruzi (udruge lokalnih razina), prijavljeni projekt temelje na višegodišnjoj uspješnoj provedbi i dosadašnjim rezultatima provedbe ili su članice međunarodnih organizacija (projekti međunarodne aktivnosti i suradnje). Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja, a detaljne informacija i obrasce za prijavu potražite ovdje.

 

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori