Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaj Ministarstva mora, prometa i infrastrukture za udruge na otocima

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture raspisalo je 28. lipnja natječaj za prijavu projekata koji donose nove ideje, modele razvoja i/ili načine rješavanja postojećih problema vezanih za održivi razvoj hrvatskih otoka. Udruge mogu prijaviti najviše dva projekta, a najviši iznos odobrenih sredstava za pojedini projekt iznosit će 30.000,00 kn. Trajanje projekta je jedna godina, počevši od 1. rujna 2008. Rok za prijavu je 20 dana od objavljivanja natječaja.

Na natječaj se mogu javiti sve registrirane udruge koje imaju sjedište na otocima, te čija je djelatnost od općeg dobra. Uz ove opće uvjete, udruga koja se prijavljuje, mora udovoljiti i svim posebnim uvjetima propisanim u Uputama za prijavu projekata koje se mogu dobiti u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, Upravi za otočni i priobalni razvoj, na adresama: Zagreb, Prisavlje 14, III kat, soba 318 i Split, ulica Antofagaste 6, svakim radnim danom od 10,00 do 13,00 sati, te na web stranicama Ministarstva mora, prometa i infrastrukture www.mmpi.hr  Sve zainteresirane udruge moraju svoje projekte prijaviti na propisanim obrascima uz detaljan opis projekata koje prijavljuju za dobivanje financijske potpore. Uz original je potrebno priložiti i 1 kopiju (ukupno 2) kompletne natječajne dokumentacije.

Obrasce za prijave, te detalje vezane uz natječajnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

 

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori