Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske objavio natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava udrugama za provedbu projekata u području zaštite, poštivanja i promicanja ljudskih prava za 2015. godinu

Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske objavio je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava udrugama za provedbu projekata u području zaštite, poštivanja i promicanja ljudskih prava za 2015. godinu.

Na Natječaj se mogu prijaviti udruge koje se sustavno bave zaštitom i promicanjem ljudskih prava i prava nacionalnih manjina, koje su registrirane i djeluju u Republici Hrvatskoj najmanje jednu godinu, te čija je djelatnost od općeg/javnog dobra i u skladu s općim vrednotama utvrđenim Ustavom Republike Hrvatske.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava koji je namijenjen za dodjelu udrugama u svrhu provedbe projekata putem ovog natječaja iznosi 300.000,00 kuna.
Najniži iznos koji udruga može zatražiti po pojedinačnom projektu je 20.000,00 kuna, a najviši 40.000,00 kuna. Udruga može poslati samo jednu prijavu na Natječaj.
Vremensko trajanje provedbe projekta je najmanje 6 mjeseci, a najviše 12 mjeseci.
 
Rok za podnošenje prijava projekata udruga na Natječaj je 4. svibanj 2015. godine.

Detaljnije informacije o Natječaju, natječajnoj dokumentaciji i načinu prijave možete pogledati ovdje.

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori